کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 31 ارديبهشت ماه ، 1391

lahijan - لاهیجان - سایت بام سبز لاهیجان: تالارگفتمان

تالار گفتمان سايت بام سبز :: نمايش موضوعات - هوش ایرانی

هوش ایرانی

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

تالار گفتمان سايت بام سبز صفحه اول انجمن -> عمومي -> داستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

bamesabz
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
26 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2249
امتياز: 14215
تشکر کرده: 14
تشکر شده 27 بار در 26 پست

محل سكونت: لاهيجان

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1389 22:40:33    موضوع مطلب: هوش ایرانی پاسخ همراه با اعلان

یک ایرانی داخل بانک در منهتن نیویورک شد و یک بلیط از دستگاه گرفت. وقتی شمارش از بلندگو اعلام شد بلند شد و پیش کارشناس بانک رفت و گفت که برای مدت دو هفته قصد سفر تجاری به اروپا را داره و به همین دلیل نیاز به یک وام فوری بمبلغ ۵۰۰۰ دلار داره کارشناس نگاهی به تیپ و لباس موجه مرد کرد و گفت که برای اعطای وام نیاز به قدری وثیقه و گارانتی داره… و مرد هم سریع دستش را کرد توی جیبش و کلید ماشین فراری جدیدش راکه دقیقا جلوی در بانک پارک کرده بود را به کارشناس داد و رئیس بانک هم پس از تطابق مشخصات مالک خودرو بالاخره با وام آقا موافقت کرد آنهم فقط برای دو هفته کارمند بانک هم سریع کلید ماشین گرانقیمت را گرفت و ماشین به پارکینگ بانک در طبقه پائین انتقال داد… خلاصه مرد بعد از دو هفته همانطور که قرار بود برگشت ۵۰۰۰ دلار + ۱۵٫۸۶دلار کارمزد وام راپرداخت کرد. کارشناس رو به مرد کرد و از قول رئیس بانک گفت “ از اینکه بانک ما رو انتخاب کردید متشکریم ” و گفت ما چک کردیم و معلوم شد که شما یک مولتی میلیونر هستید ولی فقط من یک سوال برام باقی مانده که با این همه ثروت چرا به خودتون زحمت دادین که ۵۰۰۰ دلار از ما وام گرفتید؟! ایرونی یه نگاهی به کارشناس بیچاره کرد و گفت: تو فقط به من بگو کجای نیویورک میتونم ماشین ۲۵۰۰۰۰ دلاری رو برای ۲ هفته با اطمینان خاطر و با فقط ۱۵٫۸۶ دلار پارک کنم !
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان سايت بام سبز صفحه اول انجمن -> عمومي -> داستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

Lahijan WebSite B A M E S A B Z . I R & E.mail:admin@bamesabz.ir bamesabz.ir