bamesabz کاربر جدید وضعيت: آفلاين 26 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2249 امتياز: 14215 تشکر کرده: 14 تشکر شده 27 بار در 26 پست
محل سكونت: لاهيجان
ارسال شده در:
دوشنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1388 02:18:35
موضوع مطلب: براي ديدن پوشه ها بكش و رها كن
معرفي برنامه اول :
iReset
برای بازگردانی پوشه های که توسط تروجانها به حالت سیستمي قرار گرفته اند و مخفی شده اند و برای بازگردانی باید پوشه را توسط موس به داخل برنامه بکشید و RESET را کلیک کنید.
ابتدا براي ديدن پوشه ها و فايل هايي كه به اين حالت در آمده اند به ترتيب زير عمل كنيد:
my computer را باز كنيد و از گزينه Tools گزينه Folder Option را انتخاب كنيد
حال تب view را انتخاب كرده و گزينه Show hidden files and folders را فعال كنيد همچنين چك مارك كنار گزينه Hide protected operating system files را برداريد
با گذراندن مراحل قبل و مراجعه به درايو سيستم يا حافظه فلش ,پوشه هايي كه پسوند سيستمي دارند نمايش داده خواهند شد
حال برای بازگردانی فايل ها و پوشه هايي كه توسط تروجان به اين حالت در آمده اند باید پوشه را توسط موس به داخل برنامه بکشید و RESET را کلیک کنید.
Attribute Changer
اين امكان را به شما مي دهد تا به دلخواه تنظيمات مختلف فايل ها و پوشه ها را تغيير دهيد.پس از نصب اين نرم افزار براي استفاده از آن كافيست با انتخاب هر فايل يا پوشه,روي آن كليك راست نموده و گزينه properties را برگزينيد.
sahandzapata کاربر جدید وضعيت: آفلاين 6 فروردين ماه ، 1391 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 390 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 6 فروردين ماه ، 1391 09:08:14
موضوع مطلب:
سلام
من ویندوز ایکس پی خود را عوض کردم و در هنگام نصب گزینه نصب بدون تغییر یا فرمت درایو را انتخاب کردم اما الان که وار د ویندوز جدید خود می شوم حجم درایو بالاست اما اطلاعاتم نیست حتی گزینه هیدن را هم غیر فعال کردم اما جواب نمی دهد خواهش می کنم در این زمینه کمکم کنید
با تشکر
bamesabz کاربر جدید وضعيت: آفلاين 26 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2249 امتياز: 14215 تشکر کرده: 14 تشکر شده 27 بار در 26 پست
محل سكونت: لاهيجان
ارسال شده در:
يكشنبه، 6 فروردين ماه ، 1391 12:36:08
موضوع مطلب:
با سلام
حجم درایو مربوطه چقدر است و چه مقدار آن پرشده است ؟
اگر در موقع نصب ویندوز, درایو ویندوز قبلی را فرمت کرده باشید تمام محتویات درایو مربوطه که شامل My Documents و Desktop هم می شوند پاک می شوند و راهی به جز ریکاوری درایو مربوطه ندارید
اگر موقع نصب ویندوز به جای نصب مجدد گزینه repair زده اید و ویندوزقبلیتان پاک نشده است و به اصطلاح آن را تعمیر کرده اید ممکن است هنوز ویروسی باشد و فایل هایتان مخفی است اگر مطمئن هستید اطلاعاتی در این درایو دارید
با مینی ویندوز که بر روی سی دی یا دی وی دی با عنوان نسخه live ویندوز xp معروف است سیسم را بوت کنید
( با جستجو در اینترنت یا از مغازه های فروش نرم افزار تهیه نمایید)
و بعد از بوت شدن و اجرای نسخه لایو ویندوز ایکس پی فایل هایتان را می توانید مشاهده و به درایو دیگری منتقل نمایید سپس ویندوز خود را دوباره نصب کرده و آنتی ویروس به روزی را نصب نمایید
موفق باشید
_________________ دوست خوب داشتن بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از با هر کس بودن است